Måndag 27/6

Jag fick chansen att rida Blue samma dag som jag kom hem från stugan och det gjorde jag ju såklart ;P
Han stog ganska långt borta och jag var sen som vanligt.. (hade bestämt tid med två som jag skulle rida med) Så jag skyndade mig att hämta in honom och göra iordning, blev en snabbrykt och så innan och då borstade och pysslade jag mycket efteråt istället. Han var lite springig och orkade inte riktigt göra del jag ville, men det släppte efter ett tag och då blev han riktigt fin :) Så jag är rätt så nöjd med hur det gick, men det kan ju såklart alltid gå bättre ;P Han är en riktigt härlig häst (som jag säkert har skrivit ett flertal gånger tidigare ;P )

Nu blev det så att det fick bli en bild på Ärtan, då jag igår rensade datorn och tog bort bilderna på Blue.. Dom ligger på ett usb-minne som jag inte orkar hämta xD


Tillbaka

Nu tänkte jag börja blogga igen, känner att jag har varit borta tillräckligt länge nu. Jag kommer dock inte att skriva om hästrelaterade saker annat än när jag får rida Blue. Eftersom att det är sommarlov och jag inte hyr någon häst/ponny så kommer jag inte att kunna skriva om det fören till hösten troligtvis.
Under tiden jag har varit borta så har jag hunnit med bland annat ett ridläger som var rätt så kul trots en sjukt istadig häst sista dagen, men vi fick till riktigt bra stunder också ;P Sen direkt upp till stugan över helgen och fotade massor, tänkte lägga upp några få av dom som jag blev ganska nöjd med.
(Jag insåg just att det var väldigt många bilder att leta igenom så nu blir det bara dom här.)


Glad Midsommar!

Glad Midsommar på er allihopa! :)

Ny design!

Nu har vi fått en ny design här på bloggen, tack så mycket till Alexandra Skeppström (klicka på namnet) som gjorde headern till oss!
Eftersom den är lila så bytte hela bloggen till lila, va tycker ni? Blev det bra?
Som dom flesta skriver så kan ni trycka F5 om ni inte ser den, fungerar det inte då får ni säga till :)

/Norrlandsekipage


Summer Horse Show

Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Åkte till Summer Horse Show och fotograferade lite grann.
Här får ni en sneak peak på några bilder! Många av dom jag tog blev ur fokus eller brusiga/dålig färg.




/Elin

Grattis Pen!<3

Idag fyller underbara älskade Pen år! <3
Hon kan väl få ett grattis eller? ;)

/Elin


RSS 2.0