Lägdan

Idag red vi på lägdan, roligt att det var "många" som red också! Vi var 4 men ändå brukar vara 2 ;) Det var perfekt väder när vi red bortsett från flugorna (-.-), red inte något speciellt mer än att försöka få henne framåt och ha formen.

Prickarna på bilden är flugor/knott..

/Elin

Design byte

Jag bytte inte desgin för att jag tyckte den Alexandra hade gjort till oss var dålig eller så, kände bara att lila kanske inte var våran färg riktigt just nu men hon hade gjort en jättefin header annars! Kanske byter till den när hösten kommer för lila är mer höstigt tycker jag, iallafall mörklila.
Ingen undrade men ändå, den var jättefin men inte riktigt en "sommar" header :) Sara får såklart byta till vad hon vill men tror jag har "ansvaret" för designen ;)

/Elin

Har inget att blogga om..

Jag har absolut inget att blogga om... är sugen på att ta LÅÅÅÅÅÅNG paus. Känns tråkigt att bara lägga upp "Dagens ridpass". Har ni tur så kanske det kommer nya ridbilder imorgon om vädret tillåter :)

/Elin

Dagens ridpass

Eftersom Pen har gått på bete nu i 2 veckor så valde jag att mest göra lösgörande då hon var spänd och tittig.
Hon slappnade av mer i slutet och sökte sig neråt. Ska rida imorgon också, kort sagt ska rida 6ggr i veckan den här veckan ;) Får se om kameran kanske får följa med någon dag?


Jag hoppade inget idag men har ingen dressyrbild som ser tillräckligt bra ut för att våga visas här.

/Elin


RSS 2.0